Assalamua'aikum,Terima kasih atas kehadiran anda.Semoga setiap perkongsian maklumat didalam blog ini membawa kebaikan kepada kita bersama.

Saturday, April 17, 2010

MESYUARAT AGUNG PAS KAWASAN KALI KE 26 BERLANSUNG DI MARKAS SEPAKAT, KUALA ROMPIN


ROMPIN 17 April 2010: Mesyuarat Agung Tahunan PAS Kawasan Rompin kali ke 26 telah dirasmikan oleh En.Roslan bin Zainal al-Ahmadi ,Setiausaha Badan Perhubungan PAS Negeri Pahang.

Mesyuarat telah dihadiri lebih 200 orang perwakilan dan pemerhati dari tiga DUN dari seluruh Kawasan Rompin , iaitu DUN Tioman, DUN Muadzam Shah dan DUN Ibam.

Dalam ucapannya antara lain Roslan telah mengingatkan tentang perlunya pimpinan dan ahli disemua peringkat mendokong Pelan Induk PAS Pahang (PIPP) bagi memenangi PRU 13 dan menawan Negeri Pahang.

Disamping itu juga pemimpin di peringkat kawasan perlulah menjadi murabbi kepada pimpinan dan ahli diperingkat cawangan. Murabbi bermaksud mampu berperanan sebagai fasilitator , moderator dan executor .

Mesyuarat yang telah berakhir pada jam 3.00 petang telah meluluskan tiga usul untuk diangkat ke Muktamar PAS Pusat yang akan berlansung pada Jun,2010 di Kota Bharu.

1 comments:

angkasanuri Saturday, 17 April, 2010  

Rindu kat Pas Rompin....

Post a Comment

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008Admin Mazlan YasinTerima kasih atas kehadiran anda....

Back to TOP